Оставка

Аз както и множество други българи се присъединявам към инициативата за оставка на правителството.

Ще изброя само няколко от причините поради които смятам че правителството на Пламен Орешарски трябва да подаде оставка.
-Назначаването на олигарха Деян Пеевски за шев на ДАНС.
Този човек се държи като мутра, изглежда така сякаш е изял нечие семейство и не смятам че трябва да заема каквито и да е държавни длъжности. По скоро органите на реда, трябва да го разследва как е придобил богатството си.
-Назначаването на хора с криминално минало на висши управленски длъжности. Става въпрос за скандалното назначаването на бившия висаджия Емил Иванов, за областен управител на Софийска област.
Съмнявам се дори привържениците на БСП да одобряват тези скандални назначения.

-Друга причина поради която искам оставка на кабинета Орешарски е допуснатото използване на груба сила от полицията за разпръскване на насядалите мирни протестиращи.
Не смятам че биенето на жени от полицаи и чупенето на журналистически камери е нещо нормално за която и да е нормална страна. Ако не вярвате може да видите видеото отдолу.

След като Орешарски е неспособен да контролира органите на реда, смятам че трябва да подаде оставката си.

-Смятам че правителството трябва да подаде оставка и заради нежеланието си за комуникация с протестиращите. Които вече 43 дни протестират без да бъдат чути.
Искам да напомня, че първоначално протестиращите освен искането за оставка на правителството, имаха и искания за промяна на изборното законодателство.
След като се разбра че това искане няма да бъде изпълнено, хората които протестират сведоха исканията си само до едно нещо и то е оставка на кабинета Орешарски.

Надявам се най-после гласът на народа да бъде чут. Защото в противен случай има голяма вероятност, да настъпят огромни сътресения в българското общество. Които да доведат до неблагоприятни икономически последици за цяла България.

Оставка на правителството искат още и: Дончо, Костадин, Лъчко, Ан, Мърфиета, Юруков, Огнян, Алекс, Събина, Ани, Мишел, SEO Новини, Интернет лумпена, Маркуча, Не!Новините, Красен, Zori, Дни, Тошка и още много други.

,

  1. #ДАНСwithme #Оставка, вече повече от месец… | blog.doncho.net
  2. ОСТАВКА! | dream keeper

Вашият коментар